Woonboerderij Casa

Biedt ondersteuning bij wonen en werk, op weg naar zelfstandigheid..

* Momenteel zijn deze vacatures gesloten:

 

MBO Begeleider bij activiteiten 16-24 uur p/w .

Wij zijn een organisatie die altijd in ontwikkeling is en werken met korte communicatielijnen.

Taken en verantwoordelijkheden: Begeleiden van specifiek toegewezen cliënten op de dagbesteding/ ervaringsplaatsen en in de thuissituatie; In overleg met cliënt een zorgplan opstellen, zorg dragen voor de uitvoering en het bewaken van de voortgang volgens de 4 fases; Ondersteuning geven aan cliënten bij het plannen en uitvoeren van eenvoudige en/of complexe taken; Overleggen en afstemmen met collega’s van het team en met externe betrokkenen; Verslag leggen volgens de procedures van de organisatie.

Kennis: HBO werk- en denkniveau; Kennis van en inzicht in het hulpaanbod en de hulpverleningsmethodieken; Kennis van gedragsproblemen en –stoornissen; Kennis met de doelgroep jongeren in een traject naar zelfstandigheid in leren en werken. Specifieke functiekenmerken: Bij voorkeur ervaring in de hulpverlening; Creatief en innovatief en ziet blijvende ontwikkeling als een uitdaging; Bekend met oplossingsgerichte manier van werken en geeft hier ook zorgvuldig inhoudt aan. Laagdrempelig en betrouwbaar naar cliënten, externe betrokkenen en collega’s; Flexibel, stressbestendig, samenwerkend en een doeners mentaliteit, zoals nodig in een kleine en dynamische omgeving.

Kun jij je vinden in onze visie en ben je zelfstandig? Stuur je CV+motivatie naar info@lalunacare.nl t.a.v. mevr. E. Pollard ——————————————————————————————————————————————————————————————————————- Aangezien wij lid zijn van de coöperatie Zorg dichtbij sturen wij relevante sollicitaties ook door naar collega organisaties in onze coöperatie. Wij proberen hiermee de slaagkans van jouw sollicitatie te vergroten, mochten wij voor jou geen plek hebben. Indien je hiermee niet akkoord gaat kun je dit vermelden in jouw sollicitatie.

HBO begeleider

*HBO Begeleider/ Jeugdzorgwerker met mogelijkheid op vaste aanstelling.
Wij zijn een organisatie die altijd in ontwikkeling is en werken met korte communicatielijnen. Voor onze Beschermd/begeleid Wonen locatie zijn wij op zoek naar een (SKJ geregistreerde) Jeugdzorgwerker.

Taken en verantwoordelijkheden: Begeleiden van specifiek toegewezen cliënten; Begeleiding geven aan een groep jongeren in de dagelijkse activiteiten ; In overleg met cliënt een zorgplan opstellen, zorg dragen voor de uitvoering en het bewaken van de voortgang volgens de 4 fases; Ondersteuning geven aan cliënten bij het plannen en uitvoeren van eenvoudige en/of complexe taken; Overleggen en afstemmen met collega’s van h8et team en met externe betrokkenen; Verslagleggen volgens de procedures van de organisatie.

Kennis: HBO werk- en denkniveau; Kennis van en inzicht in het hulpaanbod en de hulpverleningsmethodieken; Kennis van gedragsproblemen en –stoornissen; Kennis van het jeugdzorgsysteem.

Specifieke functiekenmerken: Een SKJ registratie of mogelijkheid tot het registreren; Meerdere jaren ervaring in de jeugdhulpverlening; Creatief en innovatief en ziet blijvende ontwikkeling als een uitdaging; Bekend met oplossingsgerichte manier van werken en geeft hier ook zorgvuldig inhoudt aan. Laagdrempelig en betrouwbaar naar jongeren, externe betrokkenen en collega’s; Flexibel, stressbestendig, samenwerkend en een doeners mentaliteit, zoals nodig in een kleine en dynamische omgeving.

Beloning volgens CAO Jeugdzorg, schaal 9, Jeugdzorgwerker B. Wij bieden in eerste instantie een half jaar/ jaarcontract, met de intentie om een vast contract aan te gaan. Kun jij je vinden in onze visie en ben je zelfstandig? Stuur je CV+motivatie naar info@lalunacare.nl t.a.v. mevr. E. Pollard