Woonboerderij Casa

Biedt ondersteuning bij wonen en werk, op weg naar zelfstandigheid..

Hieronder vertellen onze jong volwassenen hun ervaringen...

"Kimberly vertelt"

Ik kwam hier als verlegen en onzeker meisje die niet goed wist hoe ik alles goed moest oppakken, Vanaf december ben ik hier komen wonen en heb in deze tijd al veel geleerd. Er is een super fijne begeleiding aanwezig waar je goed je verhaal aan kwijt kan. Wat mooi is aan deze plek is dat je steeds meer gaat leren over de zelfstandigheid als je op je zelf gaat wonen en dat is super fijn! Ik leer nog steeds wat er allemaal om de hoek kan komen kijken over het zelfstandig wonen. Ik denk dat als ik niet bij La Luna Care zou wonen dat ik niet zoveel in het leven zou staan dan wat ik nu sta!

Kimberly bewoner Fase 2

"Roulan vertelt"

Hele mooie plek om te wonen, tot je rust te komen, ik zelf kan mij in heel veel verschillende dingen ontwikkelen en aan de slag te gaan met mijn doelen en toekomst. Hier leer ik hoe ik zelfstandiger kan worden en wordt met veel meer dingen geholpen zoals dagbesteding/ werkervaringsplaats en als ik niks te doen hebt overdag kan ik mee lopen in de boerderij de dieren verzorgen en ook wat bij kletsen het is altijd gezellig! Ook hebben ze een schoonheidssalon in het Medisch Centrum, ik kan veel leren daar en verschillende certificaten halen!

Ik hoop binnenkort te starten met de opleiding tot schoonheidsspecialiste en dan heb ik al een stageplek.

BTW De dieren hier helpen mij heel erg om te ontspannen en mij rust te vinden!

 

Roulan bewoner Fase 2 en wellness assistent dagbesteding Medisch Centrum

"Thanaya vertelt"

Ik heb veel leuke en nieuwe dingen geleerd bij La Luna Care. Samen hebben ze mij geholpen om wat zelfverzekerder te zij. Ik vond het ook fijn om mezelf te zijn. Ik zit ook in het cliëntenraad van La Luna Care. Ik heb mijn fases afgerond en woon nu zelfstandig op een studenten kamer. Ik ben dankbaar voor alle hulp die ik heb gekregen bij La Luna Care.

 

Thanaya ex-bewoner en studente 

 

 

" Diego vertelt"

Wordt vervolgt

"Housnia vertelt"

Hallo mijn naam is Housnia, "Ik heb veel geleerd bij La Luna Care. Eerst werkte ik veel met roosters maar bij La Luna Care heb ik geleerd dit zelfstandig te doen.Ik maak zelfstandig de lunches klaar en mensen (dokters ,assistentes)komen direct bij ons voor vragen. Wij lossen dit meestal zelf op zonder hulp van begeleiding. Dit komt door de goede begeleiding van La Luna Care. Ik heb geleerd eerst goed voor me zelf op te komen en daardoor kan ik andere mensen ook veel beter helpen.Je krijgt bij Casa ook meer verantwoordelijkheid en daardoor kreeg ik meer zelfvertrouwen. Ze hielpen me over mijn angst heen voor dieren waar ik heel blij mee ben.Want nu kan ik lekker de diertjes knuffelen. Ik ben blij dat bij zowel La Luna Care als Casa lieve mensen werken die je altijd om hulp kan vragen."

Housnia Keukenassistent dagbesteding Medisch centrum

 

"Melanie vertelt"

wordt vervolgt

Eerdere ervaringen

https://www.lalunacare.nl/wonen/