Woonboerderij Casa

Biedt ondersteuning bij wonen en werk, op weg naar zelfstandigheid..

Dagbesteding

Dagbesteding en werkervaringsplaatsen

 

Samenwerking is vooral gebaseerd op het zoeken naar een juiste volgorde van acties tot het behalen van de doelen om een volwaardige baan te vinden. Er wordt een plan gemaakt en indien nodig bijgesteld. Samen wordt er onderzocht welke vooropleidingen er zijn/nodig zijn om verder te komen en of deze haalbaar zijn voor jou op dit moment en/of in de nabije toekomst.. Ook wordt er gekeken of er psychische problematieken ten grondslag liggen waardoor een plan aangepast of bij gesteld moet worden. Het uiteindelijke doel is om mee te kunnen draaien in de maatschappij.

Hieronder zie je de link voor onze mogelijkheden tot dagbesteding bij La Luna Care. https://www.lalunacare.nl/dagbesteding/ 

 

Programma 1: Gastvrouw/Gastheer/ keuken assistent; koffie en thee schenken, gasten en collega’s de weg wijzen binnen het Medisch centrum. In het personeelsrestaurant ondersteunen bij koken en broodjes voorbereiden voor de verkoop en een boodschappenlijstje maken en boodschappen doen, vergaderlunch voorbereiden en alles weer netjes opruimen, schoonmaken en klaarzetten voor de volgende dag.

Programma 2 : Klussen en helpen bij onderhoud op onze locatie, was verzorgen, schoonmaak werkzaamheden, moestuin verzorgen, dierenverzorging, grasmaaien, oud ijzer ophalen en kleine reparaties.

Programma 3 : Wellness assistent; je kunt certificaten behalen voor manicure/ voetverzorging, wenkbrauwen stylen en visagie.

Programma 4 : Creatief; zoals handwerken (wordt verkocht in de winkel) schilderen, tekenen, boetseren met klei, breien, op de naaimachine, knutselen of taarten/koekjes bakken of houtbewerking. Hieronder zie je de link voor onze mogelijkheden tot dagbesteding bij La Luna Care.

https://www.lalunacare.nl/dagbesteding/

 

Ze staat altijd voor ons klaar Ze helpen waar je mee zit en je staat niet voor alleen.

Hous