Woonboerderij Casa

Biedt ondersteuning bij wonen en werk, op weg naar zelfstandigheid..

Contact met ons

 

Wil jij je aanmelden of wil je informatie over onze begeleiding, vul dan onderstaand formulier in. Vul dit contact formulier alleen in als je akoord bent met onze voorwaarden en met de privacy regeling van deze site. 

Woonboerderij Casa is onderdeel van La Luna Care en biedt ondersteuning bij wonen en werk. We zijn HKZ gecertificeerd volgens de norm HKZ zorg & welzijn met de scope voor begeleiding, jeugdzorg, beschermd wonen en begeleiding in de groep binnen de gemeente Midden-Groningen (Hoogezand-Sappemeer, Kolham, Foxhol, Scharmer).

Voor informatie over onze woonplek, dagbesteding of ambulante begeleiding kunt hier een berichtje achterlaten of u kunt zich aanmelden als nieuwe cliënt op deze pagina.

Woon locatie Casa:
Woldweg 63 9606 PB Kropswolde
info@woonboerderijcasa.nl
K.V.K: 77933230
AGB-code: 98104957

In geval van nood zijn wij 24 uur bereikbaar voor onze cliënten. Maakt u gebruik van onze bereikbaarheid of achterwacht dan dient uw nummerherkenning aan te zijn. Wij moeten u te alle tijden terug kunnen bellen.

Openbaar vervoer is dichtbij, station Kropswolde ligt op nog geen 1 km afstand van de boerderij. Er is een bushalte waar elk uur een bus vertrekt richting Harkstede (Slochteren) en een bus richting Vries (Tynaarlo).